Avenues of Service

Clubzaken omvat alles wat binnen de club als programma wordt uitgevoerd.

Beroepszaken moedigt de Rotariërs aan anderen professioneel te dienen en daarbij hoge ethische normen te hanteren.

Gemeenschapsdienst beslaat de projecten en activiteiten die de club onderneemt om hulpbehoevenden uit de buurt een beter leven te bezorgen.

Internationale Actie legt zich toe op humanitaire projecten die de levensomstandigheden in andere landen verbeteren en de vrede en de verstandhouding tussen de volken dienen.

Aankomende Generaties Actie

Avenues of Service

Clubzaken omvat alles wat binnen de club als programma wordt uitgevoerd.

Aankomende Generaties Actie